Import

Used Car Service > Import

BPM-aangifte

Wanneer u besluit een auto vanuit het buitenland in te voeren zal u aangifte van de BPM moeten doen. Dit is verplicht om in aanmerking te komen voor een Nederlands kenteken. Het BPM-rapport kunnen wij voor u verzorgen. Hiervoor rekenen wij een tarief van 24,95 incl btw.

Schadetaxatie

Wanneer uw in te voeren auto beschikt over gebruikssporen of schade kan het interessant zijn uw BPM-aangifte op basis van de tegenbewijsregeling te doen. Hiervoor werkt Used Car Service samen met een officieel erkend taxateur. Wij berekenen graag vrijblijvend uw bpm voordeel op basis van deze taxatie. Tevens bieden wij juridische zekerheid door de vakkundige onderbouwing van het rapport. Voor meer info horen wij graag van u. Het tarief wat wij hanteren is 299,- inclusief btw voor een volledige taxatie incl rapport.

RDW

Elke auto die vanuit een ander land op Nederlands kenteken geregisteerd dient te worden zal bij de RDW ter keuring aangeboden moeten worden. Officieel mag u niet op de openbare weg rijden zonder een Nederlands kenteken. Wij verzorgen graag het transport voor u van en naar de RDW met 1 van onze autotransporters. Tevens kunnen wij dan gelijk de keuring laten uitvoeren. De kentekenkeuring inclusief het transport van en naar de RDW bieden wij aan voor het actietarief van 199,- incl btw. Eventuele tenaamstelling kan ook ook verzorgd worden a 10,-.

Nederlands kenteken

Zodra uw auto gekeurd is en u de BPM-aangifte heeft afgerond zal er een nieuw kenteken voor uw auto afgegeven worden. Het enige wat dan nog dient te gebeuren is het laten maken van de Kentekenplaten. Wij rekenen hiervoor 13,50 per plaat inclusief btw. Wilt u luxe kentekenplaten? Vraag vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.

Wij helpen u graag! Contact